Den Autentiske

Shilajit

Vi går meget op i kvalitet, og derfor tilbyder vi kun den reneste Shilajit i sin oprindelige, uforarbejdede, naturlige form. Ingen mærkelige processer, ingen tilsætningsstoffer, bare 100% ren Shilajit-harpiks.

Shilajit er et ekstraordinært naturligt supplement, høstet fra de uberørte højder af Altai- og Himalaya-bjergene.
Denne unikke, harpikslignende substans er dannet gennem århundreder og er rig på en blanding af essentielle mineraler, vitaminer og bioaktive stoffer.

Shilajit anses for at være en kraftfuld superfood, der understøtter både fysisk og mental velvære, og det er benyttet igennem årtusinder for dets utrolige sundhedsfremmende egenskaber.
Som et kosttilskud, tilbyder det en række fordele, herunder vitalitetsforøgelse, testosteron-boost og forbedret kropsfunktion.

Hvad er det?

RIG PÅ VITAMINER OG MINERALER

Shilajit i sin oprindelige form indeholder en lang række vitaminer som B1 - B12, A, C, E og D3. Mineraler som jern, kalium, calcium, zink, magnesium, kobber og mange flere. Den indeholder også aminosyrer, fulvinsyre, hippursyre, fosfolipider, DCP'er og DBP'er samt 60 makro- og mikroelementer. Det er alt dette, der gør Mountaindrop Shilajit til en så kraftfuld naturlig biostimulant.

VORES OVERLEGENHED

FORSKELLEN PÅ MOUNTAINDROP

Mountaindrop® sætter guldstandarden for autentisk premium shilajit. Vi har udført omfattende forskning gennem årene og adskillige tests for at give dig den bedste kvalitet shilajit i sin reneste harpiksform. Vi henter omhyggeligt vores shilajit fra specifikke bjergområder rundt om i verden og når op i mere end 5000 meters højde for at høste det.

DCP & DBP

53+

Aminosyrer

18+

Gavnlige næringstoffer

85+

Rig På

Fuldvid syre

SHILAJIT FRA HIMALAYA ELLER ALTAI?

Rejsen fra Altai til Himalaya ændrer miljøforhold og traditioner, hvilket påvirker Shilajits egenskaber. Altai Shilajit er kendt for sin renhed og effektivitet, mens Himalaya Shilajit byder på unikke fordele takket være sin ældre, mere varierede geografi.

Himalaya Shilajit skiller sig ud med specielle kvaliteter, fra mineralsammensætning til aktive forbindelsers koncentration, som påvirker interaktionen med vores kroppe. Forskellene strækker sig til smag og struktur, hvilket giver en unik sensorisk oplevelse og tjener som indikatorer for ægthed og oprindelse, og understreger Himalaya Shilajits særegenhed sammenlignet med andre varianter.

DEN MEST CERTIFICEREDE SHILAJIT

Guldstandarden

Mountaindrop® Shilajit er den eneste, der har modtaget flere certificeringer fra de mest anerkendte og betroede organisationer i verden. Vores GMP-certificerede fremstillingsproces og vores ISO-9001-certificering er fornemme resultater, der understreger vores forpligtelse til at give dig den reneste shilajit af højeste kvalitet.

SÅDAN BRUGER DU DET

Mountaindrop® shilajit harpiks kan ikke kun bruges som et kraftfuldt kosttilskud, men også som et effektivt kosmetisk produkt! Find ud af, hvordan du kan få mest muligt ud af din shilajit.

GAVNLIGE EFFEKTER

Vågner du op og føler dig træt? Shilajit er kendt for sin kraftige foryngende effekt og sine egenskaber til at reducere træthed og naturligt øge din energi hele dagen.

unsplash