Gavnlige Effekter

Øg din klarhed og dit fokus på kontoret, og boost din energi og udholdenhed i fitnesscentret. Shilajit giver dig den energi, du har brug for til at yde dit maksimale hver eneste dag, uanset hvor krævende den er.

EN TOTAL HYPERFOOD

Til At Støtte Dit Velbefindende Hele Dagen

Mountaindrop Shilajit indeholder et imponerende udvalg af vitaminer og mineraler, begge i ionisk form, hvilket betyder, at de er meget lettere at optage. Shilajit indeholder også aminosyrer, fulvinsyre og fosfolipider. Det er en overlegen naturlig superfood, som vil booste din dag.

Mountaindrop Støtter:

Mentale og kognitive funktioner

Mænds og kvinders seksuelle funktion

Metabolismen af fedt og sukker

KROPPEN

Boost energi og udholdenhed

Vågner du op og føler dig træt? Shilajit er kendt for sin kraftige foryngende effekt og sine egenskaber til at reducere træthed og naturligt øge din energi hele dagen. Shilajit er kendt for at øge energiniveauet ved at forbedre cellernes stofskifte og forbedre udholdenheden ved at øge blodets iltbærende kapacitet. Det giver dig næringsstoffer, der har en holistisk effekt på dit system, og øger din udholdenhed til daglige aktiviteter og sport.

Øger den seksuelle lyst

En naturlig måde for mænd og kvinder at få en sundere seksuel livsstil på, da det stimulerer ægløsning hos kvinder og øger testosteron hos mænd, hvilket øger libido generelt. Der er observeret betydelige forbedringer i den seksuelle funktion, herunder øget sædkvalitet og hjælp til almindelige seksuelle dysfunktioner.

Forbedre søvnkvaliteten

Har du problemer med at sove? At få en god nats søvn er en vigtig kilde til energi. Shilajit gør det muligt for dig at få en bedre søvnkvalitet og hjælper mod søvnløshed. Du vil vågne op og føle dig frisk og veludhvilet! Koncentrationen af mikronæringsstoffer kan hjælpe med at mindske sukkertrangen, hvilket fører til et bedre søvnmønster. Shilajit hjælper også med afslapning på grund af sin evne til at påvirke centralnervesystemet.

Regulerer hormoner

Shilajit regulerer hormonniveauet i kroppen, hvilket naturligt kan fremme en sund ægløsning og menstruationscyklus. Det er også blevet forbundet med øget seksuel lyst og libido, forbedret ydeevne og hormonel funktion.

SINDET

Bedre fokus

I dag kan det være en udfordring at fokusere på noget i for lang tid. Shilajit gør dig betydeligt bedre til at fokusere på opgaver, da det reducerer distraktion. Fulvinsyre, den vigtigste antioxidant og hovedbestanddel i shilajit, fremmer hjernens funktion ved at reducere opbygningen af tau-proteiner. Tau-proteiner er vigtige komponenter i dit neurologiske system, men en ophobning kan forårsage skade på hjernecellerne. Shilajit stabiliserer denne funktion og forbedrer det kognitive helbred og fokus, så man bliver mere produktiv.

Reducer hverdagens pres og anstrængelser

En af de mest bemærkelsesværdige effekter af Shilajit er, at humøret forbedres efter blot et par dages brug, så man føler sig mere afslappet og fri for hverdagens konstante pres. Den beroligende virkning hjælper med at reducere uro og anspændthed ved at fremme kvalitetssøvn og forbedre hukommelsen. Det øger "feel-good"-faktoren af "happy"-hormoner, som forbedrer humøret og fremmer en følelse af velvære.

Øger produktiviteten

Har du svært ved at nå flere opgaver i løbet af dagen? Shilajit har evnen til at øge din produktivitet, da det afbalancerer sind og krop og booster energien og dermed øger din præstationsevne. Det høje mineralindhold i hilajit hjælper med at vedligeholde fysisk ydeevne og udholdenhed ved at genopfylde elektrolytter. Shilajit er et adaptogen, der hjælper kroppen med at reagere på de fysiologiske virkninger af hverdagens pres, afbalancere dit daglige humør og din energi og dermed forbedre din produktivitet og motivation.

FORDELE FOR BEGGE

FOR HAM

 • Til Ham
  Støtter seksuelle funktioner

 • Hjælper med at opretholde sundheden
  i urinsystemet

 • Hjælper med at opretholde sundheden
  i prostatakirtlen

 • Hjælper med at normalisere kropsvægten

FOR HENDE

 • Godt for hud, hår og negle
 • Støtter seksuelle funktioner
 • Regulerer hormoner
 • Hjælper med at opretholde balance og
  komfort i menstruationscyklussen

SÅDAN BRUGER DU DET

Mountaindrop® shilajit harpiks kan ikke kun bruges som et kraftfuldt kosttilskud, men også som et effektivt kosmetisk produkt! Find ud af, hvordan du kan få mest muligt ud af din shilajit.

100% AUTENTISK SHILAJIT

Vågner du op og føler dig træt? Shilajit er kendt for sin kraftige foryngende effekt og sine egenskaber til at reducere træthed og naturligt øge din energi hele dagen.